Gå direkt till Innehåll
Är du företagskund? Se priser exklusive moms längst ner på sidan.

E-postmarknadsföring

 
img

Prova 1 månad GRATIS!

Det här är bara några av de många funktioner vi erbjuder. Påbörja din GRATIS provperiod nu och se själv vilka möjligheter som finns.
Sätt igång
Lägg till sociala medier
Underlätta för dina kontakter att dela din kampanj med hjälp av Facebook- och Twitterknappar. När de delar kampanjen kommer de att länka till en webbversion av ditt e-postmeddelande.
Gör dina e-postmeddelanden personliga
Fyll automatiskt i namnen på e-postmottagarna! Det fångar garanterat deras uppmärksamhet och kan till och med öka svarsfrekvensen.
Lägg till bilder
Visa upp ditt företags bästa sida med bilder. Det ger dig möjligheten att visa upp dina produkter, tjänster och till och med dina anställda.
Ta emot kortbetalningar
Sälj produkter och tjänster eller ta emot donationer och bidrag med PayPal™.
Skapa kuponger
Ge kunderna ett riktigt bra erbjudande för att säkerställa att de kommer tillbaka. Med hjälp av våra kuponger kommer ditt erbjudande garanterat att sticka ut ur mängden.
Schemalägg leverans
När du har skapat en e-postkampanj kan du skicka den direkt eller schemalägga utskicket till en specifik tidpunkt.
Följ upp dina kampanjer
Våra rapporteringsverktyg gör det enkelt att mäta resultatet av dina kampanjer. Du kommer att kunna se vem som har öppnat och svarat på ditt e-postmeddelande.

PLUS, hantera dina kontakter

Ladda upp dina kontakter snabbt och håll ordning på dem allihop på ett och samma ställe.
Skapa grupper för att kunna skicka e-postkampanjer som passar var och ens intressen.
Vi skapar snabblistor så att du snabbt har tillgång till de kontakter som öppnar oftast, nyblivna prenumeranter etc.
Från 48 kr (inkl. moms) efter den GRATIS provperioden. Sätt igång

Varför kan jag inte använda e-postmarknadsföring tillsammans med min existerande e-postklient?

Två av de viktigaste aspekterna av e-postmarknadsföring är leveransgrad och mätbara resultat. Regler för e-postmarknadsföring kan göra det svårt för en enskild individ att skicka e-post till en kontaktlista. Vi har ett partnerskap på plats som säkerställer bästa möjliga leveransgrad. Om du använder din nuvarande e-postklient kommer du inte bara att kämpa med leveransproblem p.g.a. skräppostfilter, utan du kommer också ha mycket liten insikt i utfallet av dina kampanjer. Tack vare våra lättanvända rapporteringsverktyg kan du följa resultatet av varje kampanj så att du kan finslipa din taktik och förbättra avkastningen. Dessutom gör vår Email Builder det möjligt för dig att skapa proffsiga kvalitetskampanjer som kan levereras enkelt med hjälp av våra administrationsverktyg för kontakter.

Hur fungerar den gratis provperioden?

Under den gratis provperioden kan du designa och skicka kampanjer till hela din kontaktlista. Den GRATIS provperioden varar i en månad. Om du avbeställer innan provperioden har upphört kommer du inte att vara skyldig eller behöva betala något. För att avbeställa, kontakta oss bara på 075-240 05 75 eller gå till kontrollpanelen för att göra din avbeställning. Paketavgiften kommer att debiteras först när den GRATIS provperioden har tagit slut och kommer därefter att dras månatligen från det betalkort som du använde vid beställningen.

Kan mina e-postkampanjer matcha mina visitkort och/eller min hemsida?

Ja! Många av våra mallar för e-postmarknadsföring har designats för att matcha dina visitkort och din hemsida. Så för i stort sett vilket visitkort eller vilken hemsida som helst från Vistaprint kan vi erbjuda dig en mall för e-postmarknadsföring som ger dig en professionell och konsekvent företagsprofil. När du har valt en matchande design kan du använda vår gratis Email Builder för att anpassa din kampanj ytterligare till att återspegla din företagsprofil. Du kan även hålla kampanjerna nya och fräscha. Våra designverktyg låter dig skapa kampanjer så enkelt att du kan variera dem enligt säsong, skicka ut specialerbjudanden eller skapa onlineversioner av dina vykort.

Hur redigerar jag mina e-postkampanjer?

Att redigera e-postkampanjer är enkelt med hjälp av vår Email Builder. Vid kassan kommer du att få en länk till kontrollpanelen för e-postmarknadsföring. Där hittar du din kontoinformation och ett resurscenter samt verktyg som hjälper dig att hantera och hålla koll på dina kontakter och kampanjer. Från kontrollpanelen klickar du bara på en länk som tar dig till Vistaprints Email Builder. Det här lättanvända verktyget gör det möjligt för dig att skapa e-postkampanjer av proffskvalitet på mindre än en timme - och inga tekniska kunskaper krävs!

Behöver jag erfarenhet i e-postmarknadsföring?

Absolut inte! Våra verktyg för e-postmarknadsföring är utformade för att göra skapandet av en e-postkampanj till en enkel process. Du kan enkelt lägga till text, bilder och annat innehåll i din kampanj utan tidigare erfarenhet av e-postdesign. Innan du vet ordet av kommer du att skapa kampanjer precis som ett proffs.

Hur lång tid tar det att skapa en e-postkampanj?

Vi kommer att skapa ditt konto för e-postmarknadsföring direkt när du påbörjar din prenumeration. Därefter kan du använda vår Email Builder för att skapa e-postkampanjer. En snygg, proffsig kampanj görs på mindre än en timme!

Vilka webbläsare kan jag använda?

Alla större webbläsare kan visa din hemsida. Du kan redigera hemsidan i Vistaprints Site Builder via Internet Explorer, Firefox och Chrome.

Spelar det någon roll om jag har PC eller Mac?

Nej. Du kan använda en PC eller en Mac för att skapa kampanjer med vår Email Builder så länge du använder Internet Explorer eller FireFox.

Jag har redan en hemsida från Vistaprint. Kan jag integrera den med min prenumeration på e-postmarknadsföring?

Ja! Ladda enkelt upp kontakter från kontaktformuläret på din hemsida för att snabbt bygga upp din kontaktlista för e-postmarknadsföring och börja skicka ut målgruppsinriktade kampanjer.

Jag har redan en kontaktlista. Kan jag lägga till dessa kontakter på mitt konto för e-postmarknadsföring?

Ja! Oavsett om du håller koll på kontakter via kalkylark, en gästbok eller något annat dokument så kan du enkelt ladda upp dina existerande kontakter eller lägga in dem manuellt.

Kan jag ändra min design efter att jag har påbörjat min prenumeration på e-postmarknadsföring?

Ja! Designen du väljer i galleriet kommer bara att vara den förvalda designen. Du har möjlighet att välja bland hundratals designer i vårt galleri för att sätta olika prägel på varje kampanj.

Hur vet jag om mina e-postkampanjer är lyckade?

Det är enkelt! Vårt kraftfulla och lättanvända rapporteringsverktyg låter dig följa alla viktiga data för varje kampanj. Du kan få en översikt över kampanjresultatet eller gräva djupare för att se hur varje kontakt har svarat på din kampanj.

Hur ofta kan jag göra utskick till min kontaktlista?

Du får göra utskick till din kontaktlista upp till sex gånger i månaden, vilket följer branschstandard för utskicksfrekvens.

Kan jag köpa en lista?

Nej, e-postmarknadsföringskampanjer får endast skickas till kontakter som aktivt har valt att motta din e-post. Läs våra användarvillkor för mer information.

Kommer mina kontakter att vara privata?

Ja! När du har lagt till kontakter kommer vi att spara all din information säkert. Endast du själv kommer att ha tillgång till denna information och den kommer aldrig att hyras ut, delas ut eller säljas.

Vad har ni för policy gällande spam?

Vi har en nolltoleranspolicy vad gäller spam. Läs våra användarvillkor för mer information.

Hur avslutar jag min tjänst?

Det är enkelt att avsluta ditt konto. Kontakta oss bara på 075-240 05 75 eller gå till kontrollpanelen för att göra din avbeställning. När du kontaktar oss kan det hända att vi ber dig ge feedback på hur vi kan förbättra vår service. Vi jobbar ständigt på att förbättra vår service, och vi uppskattar därför all feedback du ger oss.