Självhäftande visitkort

Bygg ditt varumärke med varenda grej.

  • Storlek: 87 mm x 49 mm, tryckt på vitt papper
  • Upptäck våra branschspecifika designer i fyrfärg
  • Anpassa med namn, logotyp och kontaktinformation
  • Sätt på mappar, paket, reklamgåvor och mycket annat
Layout
Liggande
Stående
Material
Matt
Glansigt
Antal
Pris 623,00 kr ...

Priser inklusive moms

Produktspecifikationer

Material, utfall, marginaler med mera.

Nu kan du göra ännu mer med dina visitkort.

Har du tänkt på alla de olika sätt ett minnesvärt visitkort kan göra ett starkt intryck och bygga ditt varumärke? Våra specialdesignade självhäftande visitkort gör det ännu enklare för kunder och leads att lägga märke till dig. Dessa hållbara självhäftande visitkort kan du klistra fast på mappar på evenemang eller konferenser. Sätt dem längst upp på ditt cv eller en affärsoffert. Du kan också använda dem för att ge kuvert, paket och andra saker en proffsig look. Skyddet är lätt att ta bort och visitkorten enkla att häfta fast. Du kan matcha designen på de självhäftande visitkorten med de tryckta visitkort du redan har – eller använda detta som en chans att testa en ny design på så lite som bara 10 klistermärken. Oavsett vad du behöver, hittar du det här. 
Vanliga frågor och svar

F: Kan jag beställa några prover på självhäftande visitkort? 
S: Tyvärr kan vi inte skicka prover innan du köper – åtminstone inte just nu. Med det sagt kan du om du är intresserad av att testa din design beställa en mindre mängd – så lite som 10 klistermärken – så att du vet att du gillar designen innan du lägger en stor beställning.

F: Vilka självhäftande visitkort är bäst för mig – matta eller glansiga?
S: För många kunder handlar det helt enkelt om tycke och smak. Men om du har tänkt lägga till en handskriven hälsning på klistermärket är matt ett bättre alternativ. Inga anteckningar? Då kanske du föredrar en ljus och iögonfallande glansig finish.

F: Kan jag få expressleverans? 
S: Inte för närvarande. Du kan välja mellan 4-, 6- och 10 dagars leverans i kassan.

Garanterat nöjd
Eller så ersätter vi dig. Oavsett skäl.